23 oktober

Frukostseminarium med RecPro den 20/11

Nyhet

Är du intresserad av att utveckla hur ni arbetar med personalförsörjning? Då är du varmt välkommen på frukostseminarium hos oss med temat "Så bygger du en modern Talent Acquisition-funktion".

Vi delar med oss av de viktigaste lärdomarna utifrån vår mångåriga erfarenhet av att hjälpa företag, både strategiskt och operativt, att lyckas med sin rekrytering.

EVENT ÄR FULLBOKAT! ANMÄL DIG GÄRNA TILL VÅRT EXTRAINSATTA SEMINARIUM DEN 3/12 2019.
ANMÄL DIG HÄR

Vi kommer dels att gå igenom den teoretiska grunden för en framgångsrik rekryteringsfunktion och dels ge praktiska tips för att hantera vanliga fallgropar. Vi kommer även att beröra några aktuella trender inom rekrytering och Employer Branding och diskutera deras tillämpbarhet och nytta.

Det kommer att finnas lärdomar både för dig som just nu står inför utmaningen att bygga upp en Employer Branding- och/eller Rekryteringsfunktion från grunden, och för dig som söker efter tips och inspiration för att utveckla en befintlig funktion.

Det finns självklart även tid att stanna kvar och mingla med oss efteråt för de som önskar växla några ord och utbyta tankar och idéer.

För vem?

Det här frukostseminariet riktar sig främst till dig som är rekryteringsansvarig, jobbar med rekrytering eller Employer Branding. 

Agenda

  • Frukost serveras från 07:30
  • Seminarium 08:00 – 08:40 
  • Fortsatt mingel fram till 09:00

Vi som föreläser

Erik Cedergren - CEO & Senior Consultant  

Erik har arbetat med rekrytering sedan 2006 och har startat och drivit flera bolag inom rekryteringsbranschen. Han har erfarenhet av att arbeta som Researcher, rekryteringskonsult, Search-konsult, Executive Search-konsult, affärsutvecklingskonsult, Head of Talent Acquistion och VD.

Caroline Patychakis - Senior Talent Acquisition Consultant 

Carolines karriär har tillägnats rekrytering, ledarskap och organisationsutveckling. De senaste 15 åren har hon haft ledande positioner i familjeägda företag, nordiska bolag och globala verksamheter. 

Caroline Eriksson - Team Manager & Consultant

Caroline har arbetat sen 2011 med rekrytering och Employer Branding både in-house och som konsult. Under åren har hon bidragit till tillväxten av flertalet bolag inom hårt konkurrensutsatta marknader. Caroline har under våren hjälpt ett välkänt startup i spelbranschen med att bygga upp deras rekryteringsfunktion.

Malin Frödin - Team Manager & Consultant

Malin har arbetat med rekrytering sedan 2015, både in-house och på Agency-sidan. Som konsult har Malin drivit ett flertal projekt kopplat till rekrytering och Employer Branding. Hon har jobbat med etablerade företag inom bl.a. IT/Tech med syfte att accelerera företagens rekrytering.

Klicka här för att komma till anmälningssidan.

Varmt välkomna!

Visa fler