28 augusti

RecPro - nästa nivå inom Talent Acquisition

Nyhet

Kära vänner och bekanta, kunder och kandidater, branschkollegor och medmänniskor – idag lanserar vi officiellt RecPro!

Vi bygger framgångsrika rekryteringsfunktioner. RecPro är ett konsultföretag inom Talent Acquisition och vi erbjuder rådgivnings- och konsulttjänster inom rekrytering och Employer Branding. 

Vi vill lyfta rekryteringsarbetet till nästa nivå och driva utvecklingen av rekryteringsbranschen framåt. Vi startade RecPro med viljan att göra skillnad. Vi har sett alltför många rekryteringsprojekt och Employer Branding-initiativ misslyckas därför att man underskattat komplexiteten i dessa frågor. Utifrån vår passion för rekryteringshantverket, erfarenhet inom området och förståelse för de krafter som får individer och organisationer att växa - så vill vi hjälpa företag att lyckas. 

Inom vårt affärsområde ”Advisory” arbetar vi med strategisk rådgivning inom TA. Detta innefattar bland annat analyser av våra kunders nuvarande funktioner, upphandlingsstöd, kunskapsförmedling via föreläsningar och workshops samt att ta fram skräddarsydda strategier för att lösa deras unika behov.

Inom affärsområdet ”Consulting” arbetar vi operativt med uppdrag och projekt, ofta på plats hos våra kunder. Det kan till exempel röra sig om att kliva in som stöd, accelerator eller interimslösning och då i rollen som researcher, rekryterare, TA-specialist, EB-specialist, projektledare eller managementkonsult.

Vi tror på kraften i förändring: att leda och driva utveckling. Genom att sprida kunskap kan vi hjälpa individer och företag att ta nästa steg i sitt rekryteringsarbete. Med detta vill vi etablera en mognad, förlösa en ny syn på kompetensförsörjning och därmed driva utvecklingen av rekryteringsbranschen framåt.

Vi tror på inre motivation: att följa sitt hjärta och göra det man brinner för. Denna motivation är grunden för bra matchningar och nöjda medarbetare. Att se och förstå varje persons drivkrafter är en nyckel till att bygga en välmående organisation.

Vi tror på kvalitet: att göra något rätt eller inte alls. Vi arbetar med personer och organisationer som har ett genuint intresse av att ta hand om sin personal med viljan att åstadkomma något bra i världen.

Ta gärna del av vår resa och läs mer om oss på vår hemsida www.recpro.se

Varmt välkommen till oss på RecPro! 

Hälsningar,

Erik Cedergren & Jack Stenberg

Visa fler