18 april

Tillbakablick - våra första sex månader

Nyhet

Vi är redan inne i April 2018 och det är med stolthet vi ser tillbaka på det senaste halvåret.

För drygt sex månader sedan bestod RecPro av två individer med storslagna planer och nu inväntar vi vår trettonde medarbetare. Storleken på våra projekt har vuxit i takt med vår kapacitet och vi är otroligt tacksamma för våra engagerade medarbetare som gör stor skillnad för rekryteringsbranschen varje dag.

Vår målsättning – då som nu – är att nyttja vår kompetens för att hjälpa företag att lyckas med sin rekrytering. Genom att operativt stötta kring det aktuella rekryteringsbehovet i kombination med långsiktig strategisk rådgivning, är vårt mål att hjälpa våra kunder att utveckla sina rekryteringsfunktioner på lång sikt. Det som började som en vision har nu tagit form och mottagits mycket väl av marknaden.

Vi har nu kommit i mål med flera av förra årets utvecklingsprojekt hos våra kunder Capgemini, Basware, DEK Technologies, Tretton37 och Advania. Vi har även inlett samarbeten med nya framåtsträvande kunder - Omegapoint, KnowIT, Knightec, Paradox Interactive och MyNewsdesk. Vi har också organiserat nätverksinitiativ för att stärka kompetensen kring Talent Acquisition i Sverige, samt upprättat samarbeten med ett dussin partners.

Vi ser med spänning fram emot vad de nästkommande sex månaderna har att erbjuda. Vi vill passa på att tacka alla er som har peppat och stöttat oss såhär långt – det betyder mycket för oss!

/Jack Stenberg & Erik Cedergren

Visa fler