23 september

Vi bjuder in till inspirationskväll 16/10

Nyhet

Insikter & tips - så får du företag att bli mer engagerade i rekryteringen.

Få insikter och tips kring hur du kan ta kontroll över de faktorer som ökar engagemanget i rekryteringsprocessen.

Eventdetaljer

Ibland kan rekrytering gå trögt på grund av faktorer som man inte själv helt råder över, och känslan av att ingen annan i organisationen prioriterar sin tid för att få processerna att snurra på kan lätt bli alltför överväldigande, och i värsta fall få er att tappa viktiga kandidater.

Vi som håller i workshopen

Caroline Eriksson - Senior Talent Acquisition Consultant

Caroline har arbetat som med rekrytering och employer branding sedan 2011 både in-house och som konsult, och har under åren bidragit till tillväxten av flertalet bolag inom hårt konkurrensutsatta marknader. Sedan våren har Caroline hjälpt ett välkänt startup i spelbranschen med att bygga upp deras rekryteringsfunktion.

Malin Frödin - Team Lead & Talent Acquisition Consultant

Malin har arbetat med rekrytering sedan 2015, både in-house och på Agency-sidan. Som konsult har Malin drivit ett flertal projekt kopplat till rekrytering och Employer Branding. Hon har jobbat med etablerade företag inom bl.a. IT och Tech med syfte att accelerera företagens rekrytering.

Agenda och Upplägg

17:30 Öppnar vi dörrarna

18:00 Presentation och diskussion

19:00 - Frågestund och mingel

Bidra gärna till innehållet! Maila dina frågor och tips kring ämnet till caroline.eriksson@recpro.se

Vi bjuder på välkomstdrink (med eller utan alkohol), 2st drinkbiljetter och snittar. Baren kommer även att vara öppen under hela eventet för den som vill ha något extra. Eventet är helt gratis!

Anmäl dig här

Visa fler