Om oss

Vi bygger framgångsrika rekryteringsfunktioner!

RecPro erbjuder rådgivnings- och konsulttjänster inom rekrytering och Employer Branding. Vi har ett starkt track-record i branschen och har hjälpt allt ifrån mindre tech start-ups till de större konsultföretagen. Oavsett nuläge och utmaning så kan vi träffsäkert presentera en lösning som passar ert kortsiktiga behov såväl som er långsiktiga målbild.

Vi besitter kunskapen och verktygen för att snabbt presentera rätt åtgärder och har kapaciteten att sedan genomföra dessa. Vi har samlat några av de absolut bästa i branschen och kan med hjälp av våra on-site konsulter göra verklighet av allt vi förespråkar. Vi drivs av att ligga steget före och att leverera över förväntan i våra åtaganden.oss - RecPro Känn oss på pulsen och upplev skillnaden!

 • Erik Cedergren

  CEO & Consultant

  Jag har arbetat med rekrytering sedan 2006 och har en tydlig entreprenöriell ådra. Jag har erfarenhet av det mesta inom Talent Acquisition-området och har alltid haft ett stort intresse för affärsutveckling, organisationsutveckling och strategiska frågor.

  Kontakta gärna mig om du vill veta mer om våra tjänster eller om RecPro som företag.

 • Jack Stenberg

  Co-founder & Consultant

  Jag har arbetat med rekrytering sedan 2007 och har under åren hjälpt ett flertal snabbväxande företag med rekryterings- och Employer Branding-initiativ. Jag har gedigen erfarenhet ifrån både inhouse och konsultrollen och har alltid intresserat mig för de olika delarna inom Talent Acquisition.

  Kontakta gärna mig om du vill veta om våra tjänster eller om RecPro som företag.

 • David Blaag Nilsson

  Team Lead & Consultant

  Jag har mångårig erfarenhet inom rekrytering, både från konsult- och kundsidan. IT/Tech har alltid varit ett stort intresse för mig och det föll sig därför naturligt att etablera sig inom området. Jag trivs bäst när jag får arbeta kreativt med hela rekryteringsprocessen – från start till mål. 

 • Malin Frödin

  Talent Acquisition Consultant

  Jag har en bakgrund som rekryteringskonsult med varierande uppdrag inom tjänstemannasektorn. Jag arbetade dessförinnan på en affärsjuridisk byrå inom bank och finans - vilket har gett mig gedigen in-house erfarenhet. Jag har en stor passion för rekryteringshantverket och trivs som bäst när jag får hjälpa företag att integrera rekrytering och Talent Management med deras kärnverksamhet.


 • Veronica Camaj Ericson

  Talent Acquisition Consultant

  Jag har bred erfarenhet av rekrytering från rollen som rekryteringskonsult. I min senaste roll rekryterade jag chefer och specialister till ledande aktörer inom ekonomi-, bank- och finanssektorn. Jag skapar mervärde i kund- och kandidatrelationer och brinner för matchningen mellan individ och organisation.

 • Daniel Nordin

  Talent Acquisition Consultant

  Mitt fokus är rekrytering inom IT/Tech-sfären och jag har erfarenhet av att arbeta brett inom Talent Acquisition-området. Min drivkraft är att skapa agila, hållbara och effektiva rekryteringsfunktioner. Struktur och ordning i kombination med arbetsglädje är mina ledord.

 • Emma Book

  Talent Acquisition Consultant

  Jag har bred erfarenhet från rollen som rekryteringskonsult där jag främst arbetat med rekrytering av chefer och specialister inom ett flertal olika branscher. Jag drivs av att skapa mervärde för organisationer genom en långsiktig och integrerad rekryteringsstrategi, samt av att hjälpa individer till rätt organisation och miljö.

 • Sofia Andersson

  Talent Acquisition Consultant

  Jag har jobbat med rekrytering sedan jag blev klar med mina studier och har genomgående haft fokus på IT-branschen. Utmaningarna i rollen som rekryteringskonsult har gett mig en bred förståelse för hur man på bästa sätt stödjer rekryteringsprocessen. Att driva både kund- och kandidatrelationen och att få dem att hitta varandra är något som motiverar mig i mitt arbete.  • Veronika Ribbing Linder

  Talent Acquisition Consultant

  Jag har bred erfarenhet av HR- och rekryteringsarbete, både inhouse och som rekryteringskonsult. Oavsett roll har jag ett tydligt fokus på att hitta en långsiktig matchning. Detta genom att arbeta strukturerat, vara anpassningsbar och vårda varje relation med omsorg.

 • Charlie Bjurström

  Senior Talent Acquisition Consultant

  Jag har jobbat brett inom Talent Acquisition sedan 2011 med erfarenheter både från kund- och konsultsidan primärt inom IT/Tech. Jag har ett stort intresse för förändringsledning och organisationsutveckling, och tar mig gärna an komplexa utmaningar med resultat och kundnytta i fokus.

 • Anton Svensson

  Marketing Manager

  Jag har mångårig erfarenhet från stora organisationer där jag har arbetat som kreatör, projektledare och strateg för intern- och externkommunikation inom B2B och Employer Branding. Det jag brinner lite extra för är content marketing och jag jobbar som bäst när jag får kombinera det strategiska med det operativa.

Vår filosofi

Grunden till vår existens - såväl som vår fortsatta expansion - är kund-, kandidat- och medarbetarupplevelser. Detta genomsyrar allt vi gör. 

Vi startade RecPro med viljan att göra skillnad. Vi har sett för många rekryteringsprojekt och Employer Branding-initiativ misslyckas där man underskattat komplexiteten i dessa frågor. Utifrån vår passion för rekryteringshantverket, vår erfarenhet inom området och vår förståelse för de krafter som får individer och organisationer att växa - så vill vi hjälpa företag att lyckas.

Vi tror på kraften i förändring: att leda och driva utveckling. Genom att sprida kunskap kan vi hjälpa individer och företag att ta nästa steg i sitt rekryteringsarbete. Med detta vill vi etablera en mognad, förlösa en ny syn på kompetensförsörjning och därmed driva utvecklingen av rekryteringsbranschen framåt.

Vi tror på inre motivation: att följa sitt hjärta och göra det man brinner för. Denna motivation är grunden för bra matchningar och nöjda medarbetare. Att se och förstå varje persons drivkrafter är en nyckel till att bygga en välmående organisation.

Vi tror på kvalitet: att göra något rätt eller inte alls. Vi arbetar med personer och organisationer som har ett genuint intresse av att ta hand om sin personal med viljan att åstadkomma något bra i världen.

Välkommen till RecPro!