Om oss

Vi bygger framgångsrika rekryteringsfunktioner!

RecPro erbjuder branschledande konsulttjänster inom rekrytering och Employer Branding. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa såväl startups som stora börsnoterade bolag att lyckas med sin rekrytering. Oavsett kundens nuvarande situation kan vi träffsäkert presentera lösningar som passar det kortsiktiga behovet, såväl som den långsiktiga målbilden. Genom kompetensdelning och kunskapsöverföring bidrar vi till att utveckla synen på rekrytering för kunder, branschkollegor och marknaden i stort. • Erik Cedergren

  CEO & Consultant

  Jag har arbetat med rekrytering sedan 2006 och har en tydlig entreprenöriell ådra. Jag har erfarenhet av det mesta inom Talent Acquisition-området och har alltid haft ett stort intresse för affärsutveckling, organisationsutveckling och strategiska frågor.

  Kontakta gärna mig om du vill veta mer om våra tjänster eller om RecPro som företag.

 • Jack Stenberg

  Co-founder & Consultant

  Jag har arbetat med rekrytering sedan 2007 och har under åren hjälpt ett flertal snabbväxande företag med rekryterings- och Employer Branding-initiativ. Jag har gedigen erfarenhet ifrån både inhouse och konsultrollen och har alltid intresserat mig för de olika delarna inom Talent Acquisition.

  Kontakta gärna mig om du vill veta om våra tjänster eller om RecPro som företag.

 • Malin Frödin

  Team Lead & Consultant

  Jag har en bakgrund som rekryteringskonsult med varierande uppdrag inom tjänstemannasektorn. Jag arbetade dessförinnan på en affärsjuridisk byrå inom bank och finans - vilket har gett mig gedigen in-house erfarenhet. Jag har en stor passion för rekryteringshantverket och trivs som bäst när jag får hjälpa företag att integrera rekrytering och Talent Management med deras kärnverksamhet.


 • Daniel Nordin

  Talent Acquisition Consultant

  Mitt fokus är rekrytering inom IT/Tech-sfären och jag har erfarenhet av att arbeta brett inom Talent Acquisition-området. Min drivkraft är att skapa agila, hållbara och effektiva rekryteringsfunktioner. Struktur och ordning i kombination med arbetsglädje är mina ledord.

 • Sofia Andersson

  Talent Acquisition Consultant

  Jag har jobbat med rekrytering sedan jag blev klar med mina studier och har genomgående haft fokus på IT-branschen. Utmaningarna i rollen som rekryteringskonsult har gett mig en bred förståelse för hur man på bästa sätt stödjer rekryteringsprocessen. Att driva både kund- och kandidatrelationen och att få dem att hitta varandra är något som motiverar mig i mitt arbete.  • Veronika Ribbing Linder

  Talent Acquisition Consultant

  Jag har bred erfarenhet av HR- och rekryteringsarbete, både inhouse och som rekryteringskonsult. Oavsett roll har jag ett tydligt fokus på att hitta en långsiktig matchning. Detta genom att arbeta strukturerat, vara anpassningsbar och vårda varje relation med omsorg.

 • Anton Svensson

  Marketing Manager

  Jag har mångårig erfarenhet från stora organisationer där jag har arbetat som kreatör, projektledare och strateg för intern- och externkommunikation inom B2B och Employer Branding. Det jag brinner lite extra för är content marketing och jag jobbar som bäst när jag får kombinera det strategiska med det operativa.

 • Caroline Eriksson

  Senior Talent Acquisition Consultant

  Jag har arbetat med rekrytering och Employer Branding sedan 2011 och har under åren bidragit till tillväxten av flertalet bolag som agerar inom hårt konkurrensutsatta marknader. Jag brinner för att arbeta nära rekryterande chef, ledning och anställda, och för att säkerställa att processen blir ärlig, givande och så enkel som möjligt för alla inblandade.

 • Jessica Roos

  Talent Acquisition Consultant

  Jag är utbildad beteendevetare då människor, arbetsliv och rekrytering är mina stora intressen. De senaste åren har jag arbetat med en rad olika företag och rekryterat till varierande roller, senast specialister inom IT-branschen. Jag har en god förståelse för olika processer och det som driver mig är att leda projekt, lösa problem och att stötta andra.

 • Alexandra Enocksson

  Talent Acquisition Consultant

Vår filosofi

Grunden till vår existens, såväl som vår fortsatta expansion, är kund-, kandidat- och medarbetarupplevelser. Detta genomsyrar allt vi gör. 

Vi startade RecPro med en vilja att göra skillnad. Utifrån vår passion för rekryteringshantverket och vår förståelse för de krafter som får individer och organisationer att växa - så vill vi hjälpa företag att lyckas.

Vi tror på kraften i förändring - att leda och driva utveckling. Genom att sprida vår kunskap kan vi hjälpa individer och företag att ta nästa steg i sitt rekryteringsarbete. Med detta vill vi etablera en ny syn på kompetensförsörjning och driva utvecklingen av rekryteringsbranschen framåt.

Vi tror på inre motivation - att följa sitt hjärta och göra det man brinner för. Denna motivation är grunden för bra matchningar och nöjda medarbetare. Att förstå varje individs egna drivkrafter är nyckeln till att bygga en välmående organisation.

Vi tror på kvalitet - Att göra något rätt eller inte alls. Vi arbetar tillsammans med företag och individer som har en tydlig vilja att ta hand om och utveckla sina medarbetare.

Välkommen till RecPro!